tiistai 18. lokakuuta 2011

like a doll

Hallo leute! Karmivan viikonlopun jälkeen paluu arkee -mutta vaan hetkeks. Viikonloppuna oli siis pikkusiskon synttärit, lauantaina talo täytty kymmenenvuotiaista vamppyyreista ja noidista ja sunnuntaina sukulaisista. Äitin kaveri teki lastenkutsuille kakun, jota ne raukat ei uskaltanu ees syödä :D

Eilinen koulupäivä oli mielenkiintonen. hissan opettaja selitti painovapauteen liittyen lehdestä nimelta rieska boys in love, jonka kannessa on kolme meijänluokkalaista poikaa sydämmen mallisella sängyllä..
ruokailussa yks opettaja tulee  juuson takkse jonku narun kanssa ja selittämään kummisetä leffasta. näytti sitte juuson kanssa millanen kuristus kohtaus kyseisessä leffassa on. koitappa siinä pitää pokkaa. liikuntatunnilla oltiin super aktiivisia, joten päästiin vaa yhellä kierroksella kuntopiiriä ;) koko loppu päivän sit luin saksan kokeeseen, joka oli tänään aamulla. toivotaan parasta ja pelätään pahinta. oikestaan mitään muuta koulussa ei sit tänää ollukkaa, mutta illalla oli hauskaa koko päivän puolesta.
tässä vähän esimakuu tän päivän kolmestasadasta kuvasta:



Huomenna alkaa syysloma ♥ joskus kesällä suunnittelin, et nukun ja lepään sit syyslomalaa. ni niin vissii. ke-to partioo, perjantaina tinon kanssa, lauantaina helsinkiin shoppailee ja kattoo jukkapoikaa ellan kanssa ja sunnuntaina kuvaillaan leffaa. ehkä mä sit jouluna nukun. tai hiihtolomalla.


Päivä 11 - Lempilukemisesi



 sekä erinnäiset tokio hotel ja harry potter ficit kuten pakkaskukkia ja aurinkosade..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti