keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Liekki




Viikonloppu vierähti taas partiossa, vuorossa oli reissu lasten kanssa Yläneelle. Perjantain tähtitaivas oli _UPEE harmittaa etten ehtiny saamaan kuvaa siitä :c Kyhättiin kuusan alle erätovereista kotoisa pesä, jossa vietettiin eka yö nuotion loimussa. Vaikkei kaikken lämpimin vaihtoehto, ite nukuin ainanki hyvin (: Lauantaina tehtiin huulirasvaa, vähän vetistä mut ihana idea jota aion kehittää (;  veistettiin paistinlastoja ja saunottiin. Seuraava yö nukuttiin lämpimästi mökissä ja sunnuntaina nautittiin brunssista ja siivoiltiin. 




ihana karvahattu, kiitos äiti ♥

Sunnuntaina kyläiltiin vielä pappojen luona toivottamassa hyvää isänpäivää ja syömässä. Oli ihan mahtavat tarjoilut ja söin ihan liikaa ;___; Maanantaina mulle nousi kuume ja oon kolme päivää vaan maannu kotona nukkumassa univelkoja pois ja lukemassa. Nyt on kuitenki kuume pois ja huomenna kouluun !



Liekki on sammunut, se joskus paloi roihuten.
Kuinka niin polttavasta tulee vain kädenlämpöinen?

1 kommentti:

  1. Moikka, muistuttaisin että joulukalenterivaihdon luukut piti lähettää viimeistään 23.11.12 eli viime perjantaina. Kalenteri löytyy täältä: http://lottiina.blogspot.fi/2012/10/joulukalenterivaihto.html

    VastaaPoista